Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης άνοιξε την αγκαλιά της στους πλημμυροπαθείς

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023
Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης άνοιξε την αγκαλιά της στους πλημμυροπαθείς

Ολόκληρη η οικογένεια της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης ανταποκρίθηκε άμεσα, έγκαιρα και συγκινητικά στο κάλεσμα της Γενικής Διεύθυνσης και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για τη στήριξη των πλημμυροπαθών του νομού Καρδίτσας.


 

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες από είδη πρώτης ανάγκης (βρεφικά είδη, είδη υγιεινής& καθαριότητας, είδη για υπερήλικες, ρουχισμός, κλινοσκεπάσματα, σχολικά είδη και είδη γενικής χρήσης). Τα είδη ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν σε χαρτοκιβώτια από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ομάδας Εθελοντισμού του σχολείου μας, «Leoninaction»

 

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου παραδόθηκαν τετρακόσια (400) συνολικά χαρτοκιβώτια, τα οποία έφυγαν με φορτηγό από την αυλή του σχολείου και ταξίδεψαν μέχρι τον νομό Καρδίτσας, για να φθάσουν και να γεμίσουν τα χέρια και τις ψυχές των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας. Το Σχολείο μας, υπηρετώντας τις αρχές της Μαριανής Παιδαγωγικής, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στον συνάνθρωπο, στον άνθρωπο που έχει ανάγκη, όπου κι αν αυτός βρίσκεται…