Γίνετε μέλος της ομάδας μας

Η Λεόντειος Σχολή Αθηνών είναι γνωστή για τις αξίες της και την  εκπαίδευση υψηλού επιπέδου που παρέχει. Αποτελεί έναν Εκπαιδευτικό Οργανισμό με περισσότερα από 180 χρόνια ιστορίας, παρέχοντας ηγετικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των νέων.

Στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας, προσαρμόζοντας τις πρακτικές μας στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών μας

Εάν είστε εκπαιδευτικοί με όραμα, δημιουργικότητα, διαθεσιμότητα και ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε στείλετε το βιογραφικό σας στο cv@leonteiosedu.gr.

Γιατί να δουλέψετε μαζί μας;

Εκπαίδευση με επίκεντρο τον μαθητή

Η Λεόντειο Σχολή Αθηνών κατέχει υψηλή φήμη για την ποιότητα της εκπαίδευσής της. Το Σχολείο μας υιοθετεί μια προηγμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η φιλοσοφία της σχολής αντικατοπτρίζει την πεποίθηση ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικό άτομο με ξεχωριστές ικανότητες, ανησυχίες και δυνατότητες.

 

Πολυπολιτισμικό Περιβάλλον

Η σχολή υποδέχεται διαφορετικές πτυχές του πολιτισμού και προάγει την πολυπολιτισμικότητα. Οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν με διαφορετικές κουλτούρες και απόψεις.

Ευκαιρίες Επαγγελματικής Ανάπτυξης

 Η σχολή παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα και ευκαιρίες για την επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού. Οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που ενισχύουν τις δεξιότητές τους.

 

Κοινωνική Ευθύνη:

Η Λεόντειο Σχολή δεσμεύεται στην κοινωνική ευθύνη και την προσφορά στην κοινότητα. Οι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε δράσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση του κοινωνικού περιβάλλοντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανοικτές Θέσεις Εργασίας:

Υπάλληλος Μηχανογράφησης

Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας;

Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας;

ANAKAΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ