Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα γυμναστικής και χορού του Σχολείου μας!

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023
Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα γυμναστικής και χορού του Σχολείου μας!

Η Ομάδα Γυμναστικής του Σχολείου μας έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Διεθνές Κύπελλο Χορού “Kalamata Dance”, το οποίο διεξήχθη το σαββατοκύριακο 4 - 5 Νοεμβρίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ» της Καλαμάτας.

Η παρουσίαση του προγράμματος της Ομάδας μας στο 5ο “Kalamata Dance Cup 2023”, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 αθλητές - χορευτές κάθε ηλικίας από έντεκα (11) χώρες, ήταν εξαιρετική, καθώς απέσπασε κολακευτικά σχόλια και πολλά χειροκροτήματα, ενώ η ίδια κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση, το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο.

Στη συνέχεια, έλαβε μέρος στο Gala της διοργάνωσης, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της πόλης. Το εν λόγω Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Οι μαθήτριές μας μαζί με τους συνοδούς Καθηγητές Φυσικής Αγωγής - Προπονητές, κα Δανάη Νόντα και κ. Γεώργιο Ψυλλίδη, εκτός από το αγωνιστικό μέρος είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ιστορική πόλη της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και κάθε επιτυχία στη συνέχεια!