Το Σχολείο μας καλωσορίζει τις Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
Το Σχολείο μας καλωσορίζει τις Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή

Το Σχολείο μας ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη συνεργασίας με τις καταξιωμένες Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια και Άννη Πανταζή. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η προσφορά μιας μοναδικής ευκαιρίας στα παιδιά να ασχοληθούν με τη ρυθμική γυμναστική, τον χορό και την έκφραση, μετά την ολοκλήρωση της πορείας της πολύ επιτυχημένης Ομάδας Γυμναστικής και Χορού με προπονήτρια την κυρία Δανάη Νόντα Ψυλλίδη.

Η Κλέλια και η Άννη Πανταζή, με την πλούσια εμπειρία και τις διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τα παιδιά του Σχολείου μας. Η νέα αυτή πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα του Σχολείου για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών, προάγοντας τις αξίες της αριστείας, της πειθαρχίας και της ομαδικότητας. Με την πλούσια εμπειρία και τις διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τα παιδιά της Λεοντείου. Η νέα αυτή πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα του Σχολείου για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών, προάγοντας τις αξίες της αριστείας, της πειθαρχίας και της ομαδικότητας.

Η Κλέλια και η Άννη Πανταζή δήλωσαν σχετικά με αυτή την νέα συνεργασία: "Είμαστε η Κλέλια και η Άννη Πανταζή, Ολυμπιονίκες στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής. Ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης, με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου γυμναστική, με προσανατολισμό τη ρυθμική, τον χορό και την έκφραση. Είμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε και να βελτιώσουμε τις δυνατότητες των μελλοντικών αθλητών/τριών. Το ταξίδι στην γυμναστική θα είναι η πιο σημαντική διαδικασία, αλλά και οι συμμετοχές μας σε διεθνή φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειες και το όραμά μας!"

Η κυρία Δέσποινα Τσαούση, Γενική Διευθύντρια του Σχολείου μας ανέφερε τα εξής: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τις Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή στην οικογένεια της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στη μακρόχρονη και σπουδαία ιστορία του αθλητικού μας προγράμματος και προάγει τις αξίες που πρεσβεύουμε. Η συμμετοχή των παιδιών μας σε δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, όπως η ρυθμική γυμναστική, τους προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες και τα εφοδιάζει με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διαπρέψουν στο μέλλον."

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας τις καλύτερες δυνατές εκπαιδευτικές και αθλητικές εμπειρίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους.