Το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός φόρεσαν τα γιορτινά τους!

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023
Το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός φόρεσαν τα γιορτινά τους!

Την Χριστουγεννιάτικη παράσταση με θέμα '' Χριστούγεννα ανά τον κόσμο'' παρουσίασε την Κυριακή το Διαμαντίδειο νηπιαγωγείο. Μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι σε διάφορες πόλεις και χώρες του κόσμου, μικροί και μεγάλοι μέσα από τα ποιήματα και τα τραγούδια των μικρών μας ηθοποιών, ταξίδεψαν και γνώρισαν παραδοσιακά ήθη και έθιμα τα οποία πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο την πολύ αγαπημένα ημέρα των Χριστουγέννων! Γονείς και παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν, χειροκρότησαν και ευχήθηκαν δυνατά '' Καλά Χριστούγεννα'' σε όλους!

Την ίδια στιγμή στις τάξεις του παιδικού μας σταθμού, οι δασκάλες καλωσόρισαν τα παιδάκια με τις οικογένειές τους και τους κάλεσαν να συμμετάσχουν  σε διάφορες γιορτινές δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί σε θεματικές γωνιές μέσα στην τάξη. Εργασίες των παιδιών διακόσμησαν τον χώρο και οι μικροί μας φίλοι μέσα από ποικίλες δραστηριότητες ένιωσαν τη ζεστασιά και την αγάπη των Χριστουγέννων. Πρώτος σταθμός η κατασκευή και διακόσμηση Χριστουγεννιάτικου μπισκότου, στη συνέχεια μαζί με τους γονείς έγραψαν και ταχυδρόμησαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Δημιούργησαν το δικό τους φωτεινό αστέρι, έγραψαν ευχές τις οποίες και οργάνωσαν σε ένα σημείο της τάξης συνθέτοντας έτσι το πιο μεγάλο έλατο! Τέλος ολοκληρώνοντας τις δραστηριότητές τους, κέρδισαν καρότα τα οποία και τάισαν στον Ρούντολφ, ο οποίος επισκέφτηκε την τάξη τους! Βοήθησαν τον Άγιο Βασίλη να φορτώσει τα δώρα στο έλκηθρό του και γιόρτασαν ντυμένοι σαν ελαφάκια χορεύοντας παρέα με τους γονείς τους αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που ανταποκρίθηκαν με τόση χαρά σε όλες τις δραστηριότητες του Διαμαντίδειου Νηπιαγωγείου. 

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό σας ευχόμαστε από καρδιάς, Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!