Η δράση «Προσφορά στον Συνάνθρωπο» για 9η συνεχή χρονιά στο Σχολείο μας

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
Η δράση «Προσφορά στον Συνάνθρωπο» για 9η συνεχή χρονιά στο Σχολείο μας

Το πρωί της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου τα χαμόγελά μας συνενώθηκαν με το «Χαμόγελο του παιδιού», προσφέροντας τα είδη που συλλέξαμε στη δράση μας «Προσφορά στον Συνάνθρωπο», που πραγματοποιήθηκε και φέτος-για 9η συνεχή χρονιά- στο σχολείο μας. 150 χαρτοκιβώτια γέμισαν με είδη ρουχισμού και πολλή αγάπη, που προσέφεραν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου μας. 

Συγχρόνως, παραδώσαμε και χαρτοκιβώτια με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κατασκεύασαν τα παιδιά του Διαμαντίδειου Νηπιαγωγείου και άλλα που προσέφεραν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ομάδας Εθελοντισμού Γυμνασίου-Λυκείου. Με τα χριστουγεννιάτικα είδη μας θα στολιστούν τις φετινές γιορτές δωμάτια νοσηλείας σε παιδιατρικές κλινικές, στο πλαίσιο της δράσης του «Χαμόγελου του παιδιού», «Μια σχολική τάξη για ένα δωμάτιο νοσοκομείου». 

Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι μαθητές, φορτώσαμε τα χαρτοκιβώτια στο φορτηγό του «Χαμόγελου του παιδιού» απολαμβάνοντας το μοναδικό αίσθημα της αγαλλίασης που γεννά ο αλτρουισμός, η Προσφορά στον Συνάνθρωπο!