Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 με τη Γ' Φάση, η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής».


Το Σχολείο μας ήταν το πρώτο στη Διεύθυνση Δ' Αθήνας σε αριθμό μαθητών/-τριών, οι οποίοι/-ες προκρίθηκαν στην Τελική Φάση, επιβεβαιώνοντας το υψηλό αθλητικό επίπεδο των ομάδων του.
Ειδικότερα, ο μαθητής της Τρίτης (Γ‘) Τάξης του Λυκείου, Νικόλαος Τσώνης, κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 110μ. με εμπόδια, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 00:13.78. Την έκτη (6η) θέση κατέκτησαν οι μαθήτριες Μαρία Λαΐου στον τελικό των 100μ. με ατομικό ρεκόρ 00:12.36 και η Μαρία-Βασιλική Δρούλια στον τελικό του άλματος επί κοντώ με 3,40μ.


Ο Νικόλαος Γρηγορίου, λόγω τραυματισμού, έμεινε στη δωδέκατη (12η) θέση στον τελικό του ακοντισμού.


Αξίζει να σημειωθεί ότι δυο ακόμα μαθητές μας έμειναν για λίγο εκτός της Τελικής Φάσης. Πρόκειται για τους Δημήτρη Ψωμά στη σφυροβολία με επίδοση 50,80μ, ο οποίος έμεινε για μια θέση εκτός του Τελικού των Πανελληνίων Αγώνων και ο Άγγελος Μητρόπουλος με νέο ατομικό ρεκόρ στα 100μ. με χρόνο 00:11.75.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες για την προσπάθεια και τις σημαντικές τους διακρίσεις!