6 μετάλλια στο Πρωτάθλημα Στίβου των Α.Σ.Ι.Σ.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024
6 μετάλλια στο Πρωτάθλημα Στίβου των Α.Σ.Ι.Σ.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Ε.Ε.Ι.-Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό, το Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού (στίβος) Σχολείων μελών των Α.Σ.Ι.Σ.
Το Σχολείο μας έλαβε μέρος με μια πολυπληθή ομάδα τριανταεπτά (37) μαθητών/-τριών Γυμνασίου - Λυκείου.
Όλοι και όλες εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο το Σχολείο μας γεγονός που αποτυπώθηκε με τη συγκομιδή έξι (6) μεταλλίων για πρώτη φορά. Στην ομαδική βαθμολογία των Λυκείων κατακτήσαμε την τέταρτη (4η) θέση σε σύνολο 14 συμμετεχόντων Σχολείων.

Συγκεκριμένα, διακρίθηκαν ο Νικόλαος Τσώνης τόσο στα 110μ με εμπόδια, κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, όσο και στο άλμα εις μήκος, κερδίζοντας τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ο Δημήτρης Ψωμάς στη σφαιροβολία μαθητών Λυκείου, καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, ο Νικόλαος Γρηγορίου στη σφαιροβολία μαθητών Λυκείου, τερματίζοντας στη 2η θέση, η οποία και του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο, η Μαρία Λαΐου στα 100μ. μαθητριών Λυκείου, εξασφαλίζοντας τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και ο Μιχάλης Μπαλάγκας στα 110μ με εμπόδια μαθητών Γυμνασίου, αναρριχώμενος στην 3η θέση και φορώντας το χάλκινο μετάλλιο στους ώμους του.