Χριστουγεννιάτικο χωριό 2023!

Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023
Χριστουγεννιάτικο χωριό 2023!

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 19:00  προβλήθηκε στο θέατρο του σχολείου μας  η Γαλλική ταινία  “Belle et Sébastien” στο πλαίσιο του Ciné Club Léonin, το οποίο πραγματοποιείται κάθε μήνα. Παράλληλα με την προβολή οι γονείς και οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου μας είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν για 2η χρονιά το Χριστουγεννιάτικο χωριό στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου και να συμμετέχουν και οι ίδιοι προσφέροντας αλμυρές και γλυκές Χριστουγεννιάτικες  λιχουδιές.

Οι συμμετέχοντες κέρδισαν και δώρα που μας προσέφερε ευγενικά η κάβα Cellier,  έπειτα από κλήρωση. Πριν από την προβολή της ταινίας οι θεατές παρακολούθησαν και ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης (“Le Bourgeois gentilhomme”) του Μολιέρου,  που πρόκειται να παρουσιασθεί την Άνοιξη του 2024 στο θέατρο του σχολείου μας. Στη θεατρική παράσταση θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Τέλος όσοι ήταν παρόντες στο 2ο Χριστουγεννιάτικο χωριό είχαν και τη δυνατότητα να ψηφίσουν για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Mon été”- «Το καλοκαίρι μου» 2023, με τη συμμετοχή μαθητών , εκπαιδευτικών και αποφοίτων. Η καλύτερη φωτογραφία θα αναδειχθεί το 2024.

Σας περιμένουμε στην επόμενη προβολή ταινίας του Ciné Club Léonin τον επόμενο μήνα και ευχόμαστε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό το 2024!

Καλά Χριστούγεννα!