Φωτογραφικό υλικό από την πρώτη ημέρα του 15ου Πολιτιστικού Διημέρου!

Τετάρτη, 10 May 2023
Φωτογραφικό υλικό από την πρώτη ημέρα του 15ου Πολιτιστικού Διημέρου!

Μουσικοθεατρικές παραστάσεις, γυμναστικές επιδείξεις, παρουσίαση των δραστηριοτήτων των ομίλων του Σχολείου μας και πλήθος διάφορων ακόμα δράσεων είχε η πρώτη ημέρα του 15ου Πολιτιστικού Διημέρου.

Την αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε στο θέατρο του Σχολείου μας το «Όνειρο του Μάνου Χατζιδάκι», ένα αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου συνθέτη από τους/τις μαθητές/-τριες της Στ΄ Τάξης Δημοτικού «Χρυσόστομος Σμύρνης», Γυμνασίου, Λυκείου και του Ομίλου Κιθάρας των Δημοτικών «Χρυσόστομος Σμύρνης» και «Αγ. Διονύσιος».
Παράλληλα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «MARCELLIN CHAMPAGNAT»,  η Ομάδα Γυμναστικής και Χορού του Σχολείου μας ,  η Ομάδα των παραδοσιακών χορών των Α.Σ.Ι.Σ. Γυμνασίου – Λυκείου , οι μαθητές/-τριες του Λυκείου, καθώς και οι Χορευτικές Ομάδες παραδοσιακών χορών των Δημοτικών μας, «Χρυσόστομος Σμύρνης» και «Άγιος Διονύσιος», παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό χορευτικό-γυμναστικό θέαμα που ενθουσίασε τους επισκέπτες.

Τη σκυτάλη ανέλαβαν οι Rock Μελωδικές Δημιουργίες του Σχολείου μας οι οποίες ξεσήκωσαν το κοινό με τη μουσική τους, ενώ η βραδιά έκλεισε με μια παράσταση Stand up Comedy με τέσσερεις από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους στη χώρα μας, και συγκεκριμένα τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Μιχάλη Μαθιουδάκη, Άγγελο Σπηλιόπουλο και Ηλία Φουντούλη.

Μείνετε συντονισμένοι για το φωτογραφικό υλικό της δεύτερης ημέρας!