Το 15ο Πολιτιστικό Διήμερο του Σχολείου μας ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!

Τρίτη, 9 May 2023
Το 15ο Πολιτιστικό Διήμερο του Σχολείου μας ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!

Μετά από τρία χρόνια «ανάπαυλας» λόγω των περιορισμών της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης το 15ο Πολιτιστικό Διήμερο, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μαΐου, με κεντρικό σύνθημα «Παραμένουμε χαρούμενοι!». Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, γονέων, καθηγητών, επισκεπτών  και κυρίως η αισθητή παρουσία μαθητών και μαθητριών στους χώρους του Εκπαιδευτηρίου μας, και τα δυο απογεύματα,  επισφράγισαν την επιτυχία όλων των εκδηλώσεων.  

Περίπτερα που αφορούσαν στις δράσεις των παιδιών μας αναφορικά με τον εθελοντισμό, τη γαστρονομία, το κρασί, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, την επιχειρηματικότητα, την Ιστορία, τη χημεία, τη ρομποτική, την οικολογία και τη βιολογία κοσμούσαν τον προαύλιο, και όχι μόνο, χώρο της Λεοντείου Σχολής. Escape room, ένα «τηλεπαιχνίδι» μαθηματικών, αλλά και η έκθεση με τις εικαστικές δημιουργίες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον αμέτρητων μικρών μας φίλων.  

Το κατάμεστο θέατρο φιλοξένησε θεατρικά δρώμενα, stand up comedy και συναυλίες με τη συμμετοχή της Νεανικής Χορωδίας αλλά και της ορχήστρας των μαθητών και των μαθητριών μας. Στο κλειστό γυμναστήριο διάχυτο ενθουσιασμό προκάλεσε η εντυπωσιακή παράσταση της ομάδας γυμναστικής και χορού. Με τη γλυκιά αίσθηση μιας γιορτής που κράτησε δυο μέρες, αδημονούμε ήδη για το επόμενο Πολιτιστικό Διήμερο, με νέες πρωτότυπες δράσεις και ευφάνταστες παραστάσεις. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερο φωτογραφικό υλικό!