Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2023-2024

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.): 
Προκηρύσσει
τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας, σχολικού έτους 2023-2024. Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) (α) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής για τα αγωνίσματα «Ποδηλασία Δρόμου Αντοχής - αγώνας Criterium 50 km» και «Ποδηλασία Ατομικής Χρονομέτρησης 15km» και (β) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για το αγώνισμα «Ορεινή Ποδηλασία – Αγώνισμα Cross Country (XCO)» σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 στις παρακάτω τοποθεσίες/ διαδρομές ως εξής: 
- Οι αγώνες Ποδηλασία Δρόμου Αντοχής - αγώνας criterium 50 km και Ποδηλασία Ατομικής Χρονομέτρησης 15km θα διεξαχθούν στο Μαραθώνα Αττικής, Λ. Σχινιά (Σχοινιά) 157, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.
- Οι αγώνες Ορεινή Ποδηλασία – Αγώνισμα Cross Country (XCO) θα διεξαχθούν στην Έδεσσα, στο Φ.Ο.Ε. ΕΔΕΣΣΑΣ.