Η Χορωδία Αποφοίτων Vox Fortis της Λεοντείου Σχολής Αθηνών στη Βουλή των Ελλήνων.

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024

Ύστερα από πρόσκληση που απηύθυνε το Προεδρείο της Βουλής στον Μαριανό Οργανισμό, η Χορωδία Αποφοίτων Vox Fortis της Λεοντείου Σχολής Αθηνών με μαέστρο τον κ. Βασίλη Γιώτη έλαβε μέρος στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και περιλάμβανε προσφώνηση από τον κ. Σπυρίδωνα Δημοσχάκη, Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, Πανηγυρικό λόγο από την Δρα Δήμητρα Κοσμοπούλου με θέμα «Ιωάννης Καποδίστριας: Ο πρώτος Έλληνας Ευρωπαϊστής» και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με επετειακά τραγούδια, τα οποία ερμήνευσε με εξαιρετικό τρόπο η χορωδία Vox Fortis.

Την εκδήλωση παρακολούθησε το Προεδρείο της Βουλής και πλήθος βουλευτών όλων των κομμάτων. Εκ μέρους των Λεοντείων Σχολών παρέστησαν ο frère François Κρητικός, ο κ. Νικόλαος Νούλας, Πρόεδρος του Μαριανού Οργανισμού, η κ. Δανάη Αναγνωστοπούλου και η κ. Μαρία Κοκκαλάκη, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μαριανού Οργανισμού, ο κ. Χρήστος Νάκης, Γενικός Διευθυντής της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, η κ. Κατερίνα Ρηγούτσου, Μέλος του Συμβουλίου Διεύθυνσης της Λεοντείου Σχολής Αθηνών και η κ. Τόνια Σβανά, Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου.