Χαρούμενη Μέρα

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023
Χαρούμενη Μέρα

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 η Λεόντειος Σχολή Αθηνών πλημμύρισε από τις φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που είχαν προσκληθεί στη ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Οι αίθουσες του σχολείου γέμισαν από παιδιά που ζητούσαν την πριγκίπισσα του κάστρου και τους «κρυμμένους» θησαυρούς διάφορων δραστηριοτήτων, όπως καλλιτεχνικές κατασκευές, εργασίες φυσικών επιστημών ή ρομποτικής, ζωγραφήγηση, φιλοζωία, αθλητικές και μουσικές παραστάσεις

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 η Λεόντειος Σχολή Αθηνών πλημμύρισε από τις φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που είχαν προσκληθεί στη ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Οι αίθουσες του σχολείου γέμισαν από παιδιά που ζητούσαν την πριγκίπισσα του κάστρου και τους «κρυμμένους» θησαυρούς διάφορων δραστηριοτήτων, όπως καλλιτεχνικές κατασκευές, εργασίες φυσικών επιστημών ή ρομποτικής, ζωγραφήγηση, φιλοζωία, αθλητικές και μουσικές παραστάσεις.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γαλλικό πρωινό που προσφερόταν στην είσοδο του διδακτηρίου και η κορύφωση της εκδήλωσης στο κλειστό γυμναστήριο της σχολής με τη διαδραστική συμμετοχή όλων των παιδιών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και αμέτρητες ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για την παρουσία τους σ’ αυτήν την τόσο πράγματι ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

 

Βίντεο "Χαρούμενης Ημέρας"