Επετειακός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου.

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024
Επετειακός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια λειτουργίας του κτηρίου της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου στην ιστορική διαδρομή για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Διοργανωτές της εκδήλωσης οι καθηγητές/-τριες της Φυσικής Αγωγής.

Η μαζική συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα νοσταλγίας και συγκίνησης τόσο στους frères, όσο και στους παλαιούς αποφοίτους που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα. 

Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες, έτρεξαν την ιστορική διαδρομή με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις αξίες του αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του σχολείου μας.

Η συμμετοχή αθλητών του Συλλόγου ΙΩΑΝΑΣ-ΑμεΑ, στην αθλητική μας εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα τιμητική για τη σχολή μας. Οι αθλητές έτρεξαν συνοδευόμενοι από την Ομάδα Εθελοντών του Λυκείου μας.

Τέλος, οι μαθητές/τριες του Νηπιαγωγείου και των Α' και Β' τάξεων του Δημοτικού, αναβίωσαν τους σημαντικότερους σταθμούς-ορόσημα της εκατονταετούς ιστορίας του σχολείου μας, μέσα από μια βιωματική δράση που σχεδιάστηκε ειδικά γι' αυτούς από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού μας.