Ενημέρωση για τους Πανελλήνιους Αγώνες Πετοσφαίρισης επί Άμμου (Μπιτς Βόλεϊ) των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2023-2024

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Σε συνέχεια της υπό στοιχεία 31424/Δ5/27.3.2024 (ΑΔΑ: Ψ6ΧΠ46ΝΚΠΔ-2ΑΧ) απόφασης με θέμα:
«Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Πετοσφαίρισης επί Άμμου (Μπιτς Βόλεϊ) των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2023-2024» και κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), αναφορικά με το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης επί Άμμου (Μπιτς Βόλεϊ) που θα λάβει χώρα στην Αθήνα την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, σας ενημερώνουμε ως προς τα ακόλουθα: 

α. Για την ομαλή διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, λόγω της μεγάλης συμμετοχής ομάδων το Τουρνουά των αγοριών θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις γηπέδων Beach Volley στην παραλία Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ενώ το αντίστοιχο των κοριτσιών θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις Beach Volley στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στην Αττική.

β. Ο μικρός τελικός και ο τελικός θα διεξαχθούν και για τους μαθητές και για τις μαθήτριες στις εγκαταστάσεις Beach Volley στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στην Αττική. 

Οι σχολικές μονάδες και οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες για οποιοδήποτε ερώτημα – διευκρίνηση μπορούν να απευθύνονται στον/στην υπεύθυνο/η της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου στην ηλεκτρονική διεύθυνση elenikazakou@yahoo.com και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6978553565.