Ημερίδα Στίβου στη μνήμη του συναδέλφου μας Πέτρου Ακριβάκη

Παρασκευή, 17 May 2024
Ημερίδα Στίβου στη μνήμη του συναδέλφου μας Πέτρου Ακριβάκη

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας πραγματοποίησε Ημερίδα Στίβου αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου συναδέλφου μας, Πέτρου Ακριβάκη. 

Στο Στάδιο του Πανιώνιου Γ. Σ. Σ., το οποίο μας παραχώρησε η Διοίκηση του Ιστορικού Συλλόγου της Νέας Σμύρνης, έλαβαν μέρος οι Ομάδες Στίβου της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, της Σχολής Μωραΐτη, του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος - PIERCE, του Αθλητικού Ομίλου «ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ» και της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου ξεπέρασαν τις εκατόν είκοσι (120) συμμετοχές. Έλαβαν μέρος σε αγώνες δρόμου, στα άλματα, στη σφαιροβολία και στις σκυταλοδρομίες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με τους κανονισμούς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  και με επίσημους κριτές του στίβου.

Στην άρτια, κατά γενική ομολογία διοργάνωση των αγώνων μας, η οποία ευελπιστούμε να γίνει θεσμός, είχαμε δυο ευγενικές χορηγίες. Από το Ιδιωτικό Νοσοκομείο THERAPIS GENERAL HOSPITAL την ιατρική κάλυψη με ένα επανδρωμένο ασθενοφόρο και από την εταιρεία ΠΕΦΑΝΗΣ Α.Ε. τις μπανάνες για όλους/-ες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες. Δεκαπέντε (15) μαθητές και μαθήτριες Λυκείου - Γυμνασίου βοήθησαν εθελοντικά, ώστε όλα τα αγωνίσματα και οι απονομές να διεξαχθούν άψογα. 

Τέλος, είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του Συμβουλίου Διεύθυνσης του Σχολείου μας.