Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης "Σχολείο της Χρονιάς" για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024
Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης "Σχολείο της Χρονιάς" για δεύτερη συνεχή χρονιά!


Με μεγάλη χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι το Σχολείο μας, η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης, αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως «Σχολείο της Χρονιάς» στα Education Leaders Awards 2024! 

Φέτος κατακτήσαμε 7 βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και παροχή μιας ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Η Δέσποινα Τσαούση, Γενική Διευθύντρια της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Σχολή διακρίθηκε ως «Σχολείο της Χρονιάς» στα Education Leaders Awards. Η επιτυχία μας οφείλεται στην αφοσίωση και το πάθος των εκπαιδευτικών μας, των μαθητών μας και των γονέων τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που καταφέραμε να αποσπάσουμε τόσα βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες. Στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης, έχουμε θέσει ως στόχο μας να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για τις προκλήσεις του μέλλοντος και μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση γνώσεων, αλλά και στην καλλιέργεια αξιών και δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους μαθητές μας να γίνουν υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες."

Συγκεκριμένα, λάβαμε:

Δύο ΒΡΑΒΕΙΑ  GOLD στην κατηγορία ΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ για τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και για το σύνολο των κοινωνικών δράσεων του Σχολείου μας. Τα βραβεία αυτά ανήκουν σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Λεοντείου Σχολής Ν. Σμύρνης, τους μαθητές/τριές μας και τους γονείς τους.


Βραβείο SILVER στην κατηγορία ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ και ΑΙ με το project «Εκπαιδευτική Ρομποτική και Τέχνη» που υλοποίησε η κ. Μαρία Τζελέπη στο Δημοτικό μας «Άγιος Διονύσιος».

Βραβείο SILVER στην κατηγορία ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ και ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ για τον Όμιλο «Δρόμοι Κρασιού Leon...vin (Λεοντοίνος)» με την ομάδα της κ. Βίκυς Κότσιρα, κ. Ελένης Ρηγοπούλου, κ. Μαρίας Τσουκαλά και κ. Θοδωρή Ρουγγέρη.


Βραβείο BRONZE στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ για τον Όμιλο «LEONVOICE - PODCAST» με επικεφαλής τον κ. Παντελή Ζούρα.
 
Βραβείο BRONZE στην κατηγορία ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ και ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ για το project «Πρωταθλητές στην Υγεία» που υλοποίησε η κ. Λένα Τσαμαδιά στο Δημοτικό μας «Χρυσόστομος Σμύρνης».


Βραβείο BRONZE στην κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τη Συναυλία « Μάνος Λοΐζος - Ενθύμιο Τρυφερότητας» που διοργάνωσαν η κ. Κατερίνα Βασιλικού και ο κ. Δημήτρης Πατώκος και συμμετείχαν μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων, εκπαιδευτικοί, γονείς και απόφοιτοι του Σχολείου μας.

Για όλες αυτές τις σημαντικές διακρίσεις το σχολείο μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίζεται ως ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία!