Το 16ο Πολιτιστικό Τριήμερο ήταν πιο γεμάτο από ποτέ!

Tuesday, 23 April 2024
Το 16ο Πολιτιστικό Τριήμερο ήταν πιο γεμάτο από ποτέ!

Για ακόμα μία χρονιά, το Πολιτιστικό Τριήμερο, η πολιτιστική εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για το Σχολείο μας, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Με κεντρικό σύνθημα τη φράση "Είσαι Σπίτι σου", το 16ο Πολιτιστικό Τριήμερο επέστρεψε πιο γεμάτο από ποτέ, και έκανε όλους όσους παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας το τριήμερο 19-21 Απριλίου, να νιώσουν πράγματι σαν στο σπίτι τους! Οι δράσεις των μαθητών/-τριών και των εκπαιδευτικών τους γνώρισαν τεράστια ανταπόκριση και εγκωμιαστικά σχόλια από το κοινό, του οποίου η αθρόα προσέλευση αποτελεί για εμάς κινητήρια δύναμη και πρόκληση για την τέλεση εξίσου εντυπωσιακών εκδηλώσεων!

Μαθητές και μαθήτριες από όλες  τις βαθμίδες του Σχολείου μας, παρουσίασαν με χαμόγελο τα έργα που επιμελήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώνεται.

"Τα πειράματα του Mr Chem" και της ομάδας του προσέλκυαν διαρκώς την περιέργεια των επισκεπτών, το LeonVoicePodcast που τόσο έχει αγαπηθεί από τους ακροατές του μοίραζε χαμόγελα και λαχνούς, τα ημερολόγια του Ομίλου Ιστορίας έγιναν ανάρπαστα, η γευσιγνωσία κρασιού είχε θεαματική ανταπόκριση, ενώ και τις δύο ημέρες, όλα τα περίπτερα που αφορούσαν τις δράσεις των παιδιών μας αναφορικά με τον εθελοντισμό, την πληροφορική, τη γαστρονομία, το κρασί, τη ζωγραφική, την επιχειρηματικότητα, τη χημεία, τη ρομποτική, την οικολογία, τη μετεωρολογία, την χειροτεχνία  και το μοντέλο Ηνωμένων Εθνών κοσμούσαν τους χώρους της Λεοντείου Σχολής και γέμιζαν  από τον κόσμο όπου με ενδιαφέρον ζητούσε από τους υπεύθυνους κάθε δράσης περισσότερες λεπτομέρειες για την δουλειά κάθε ομάδας.

Στο κλειστό γυμναστήριο, οι χορευτικές και γυμναστικές επιδείξεις των μαθητών/-τριών Γυμνασίου/Λυκείου, καθώς και οι παραδοσιακοί χοροί των παιδιών του Δημοτικού προκάλεσαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Παράλληλα, το θέατρο του Σχολείου μας ήταν διαρκώς κατάμεστο χάρη στις εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και το αφιέρωμα στους Beatles, καθώς και την επανάληψη του μεγάλου αφιερώματος στον Μάνο Λοΐζο, με καλεσμένο αυτήν την φορά, τον σπουδαίο ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο, ο οποίος μας τίμησε με τη συμμετοχή του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, το εκπαιδευτικό και τεχνικό προσωπικό που παρουσίασε ένα άρτιο αποτέλεσμα, και φυσικά σε όλους όσους επισκέφθηκαν αυτήν την τριήμερη γιορτή. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!